Co-creatie
09 jun 2016
Op 9 juni om 19.00 uur nodigden we alle buurtbewoners uit in buurthuis 't Hoekje. We gaven een stand van zaken over een aantal thema's van de wijk en konden in de vorm van een wijkcafé over de nog te realiseren punten van gedachten wisselen.

Op dinsdag 17 mei 2016 vond een bewonersvergadering met wijkcafé plaats in sporthal De Spui. We stelden er twee lopende projecten in de buurt voor: het project Moreauxlaan en het cocreatieproject Liefke Mores’ Toekomst.

Op donderdag 9 juni 2016 wilden we verder met elkaar van gedachten wisselen op een informele manier. We organiseerden daarom een Wijkcafé in buurthuis ’t Hoekje (Thomas Van Loostraat 31).

 

IMG_0235.JPG

De avond startte met een inleiding en toelichting door burgemeester Johan Vande Lanotte en schepen Jean Vandecasteele. Geïnteresseerden kregen een overzicht van de stand van zaken over een aantal thema’s van de wijk: over het wonen en werken in de wijk, over de heraanleg van het openbaar domein, over de haven, de visserij en de duinen, over recreatie…

Wat vind jij belangrijk in onze buurt vandaag én morgen? Wat moet de stad en wat moeten de teams van het project Moreauxlaan en het project Liefke Mores’ Toekomst zeker meenemen? 

 

De presentatie van beide bijeenkomsten vind je hieronder. 

In beeld

  • IMG_0239bw.jpg
  • IMG_0244.JPG
  • IMG_0247.JPG
  • vuurtoren_0008.JPG